Facebook Pixel "Τρελάθηκαν" οι στοιχηματικές - Αυτή η ομάδα θα πάρει φέτος πρωτάθλημα
| 2019-08-31 11:03:00

"Τρελάθηκαν" οι στοιχηματικές - Αυτή η ομάδα θα πάρει φέτος πρωτάθλημα - Απίστευτη ανατροπή

Sportdog Team
"Τρελάθηκαν" οι στοιχηματικές - Αυτή η ομάδα θα πάρει φέτος πρωτάθλημα - Απίστευτη ανατροπή

Άλλαξαν όλα μετά από δύο ματς. Γίνεσαι... πλούσιος με ΑΕΚ!
 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε και το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς από την πρώτη αγωνιστική είχαμε εντάσεις, ανακοινώσεις, φωνές για τη διαιτησία και φυσικά εκπλήξεις μέσα στο χορτάρι.

Γιατί πέρα από όσα έγιναν εκτός των τεσσάρων γραμμών, στο παρασκήνιο και με το VAR, υπήρξαν και επτά παιχνίδια, όπου είδαμε μπαλίτσα, φάσεις και γκέλες των μεγάλων, καθώς θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχασε εντός έδρας από την Ξάνθη και ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία. Όσον αφορά στη μάχη της κορυφής, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεκίνησαν με το... δεξί, αφού και οι δύο χωρίς να εντυπωσιάσουν νίκησαν εντός έδρας Παναιτωλικό (2-1) και Αστέρα Τρίπολης (1-0) αντίστοιχα.

Οι στοιχηματικές εταιρίες πάντως έβγαλαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και ήδη άλλαξαν τις αποδόσεις τους στα μακροχρόνια στοιχήματα για τη Σούπερ Λιγκ και ποιο συγκεκριμένα για τον επόμενο πρωταθλητή.

Ενώ λοιπόν πριν την έναρξη της σεζόν ο ΠΑΟΚ ήταν έστω και οριακά φαβορί, μετά την πρώτη αγωνιστική η απόδοση του Ολυμπιακού... κατρακύλησε! Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς από τους σχετικούς πίνακες παρακάτω, οι Πειραιώτες έγιναν το απόλυτο φαβορί σε απόδοση 1.90, ενώ μετά την πρόκρισή τους στους Ομίλους του Champions League και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό των Δικεφάλων, η απόδοση τους έπεσε στο 1.80 και των «ασπρόμαυρων» σκαρφάλωσε στο 2.20!

Ιδού το πριν και το μετά της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και τις μικρές αλλαγές μετά τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς της Πέμπτης:

Πριν την 1η αγωνιστική:

Μετά την 1η αγωνιστική: 

Μετά τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Ίβιτς: "Χτυπάει" νυν άσο του Ολυμπιακού - Έκανε την πρώτη επαφή - Τρελό "χουνέρι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags